Dansschool L2D

Love2Dance

Zumba 

Tijdens de Zumba-les worden dansen als salsa, reggaeton, mambo, dancehall, hiphop en de rumba gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden.   


DANCE 

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. DANCE is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Elke 55 minuten durende DANCE les levendig, uniek en afwisselend. Het is een programma van Club Joy die elke 3 maanden van muziek en choreografie wisselt. 


BodyShape 

Tijdens deze leuke workout werk je een uur lang aan je conditie, spierkracht, lenigheid, balans en natuurlijk ritme. 
BodyShape is een goede manier om ervoor te zorgen dat je lichaam in vorm blijft. Ook geven we in deze les veel aandacht aan het verbranden van calorieën. 
Om de 4 weken krijg je een compleet nieuwe workout.
Alles komt aan bod:
Van Aerobics, BBB oefeningen tot aan Yoga! 


Krachttraing

Deze 45 minuten durende workout daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen om je lichaam te versterken. Fantastische muziek, professionele instructeur en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!
Deze workout is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. 


Streetdance/Hiphop 

Deze stoere dansvorm is voor zowel jongens als meiden! Dansen zoals in de achterbuurten van Amerika. Je leert de gaafste combinaties zoals je op tv ziet. 
Meerdere dans invloeden komen naar voren en het is geschikt voor jong en oud.
Doe eens mee aan een les en je ervaar zelf wat het inhoud. 

 

Modern 

Hou jij van een uitdaging? Dan is deze les zeker iets voor jou! Je leert de basistechnieken van de klassieke dans en de mooiste choreografieën te dansen.

Kom eens kijken en doe mee.